Esküvői dekoráció széles skálája

Főasztal dekoráció

Az esküvő központi eleme a főasztal, melynek dekorációját vállaljuk egyedi elképzelés alapján akár élő, akár művirágból.

Székszoknya, asztali futó

Álmaid esküvője egy karnyújtásnyira. A dekoráció alap kellékei közé tartoznak a székek és asztalok felöltöztetése, nálunk erre is van lehetőség.

Led fal, fotófal

Szeretnél egy csodás hátteret a főasztal mögé? Nálunk ezt is megtalálod! Led fal, organza, csillogó kiegészítők széles választéka mind egyénre szabva!

Asztali dekor, virág

Szeretnéd, ha a vendégeid egy gyönyörűen feldíszített asztalnál élveznék az esküvőt? Legyen szó élő vagy művirág dekorációról, nálunk megtalálod a megfelelőt. Vázák, gyertya tartók egyedi igények szerint!

Ültetőkártyák, asztalszámok, ültetési rend

Apró azonban annál fontosabb kelléke az Esküvőnek az ültetőkártyák, asztalszámok valamint az ültetési rend, melyet szintén vállalunk bármilyen egyedi elképzelés alapján.

Kiegészítők

Szeretnél Te is egyedi, kézzel készült pezsgős poharakkal koccintani az Esküvődön? Nincs akadálya! Mi elkészítjük Nektek!

Kültéri dekoráció

Amennyiben a helyszínen adott a kültéri rész, így annak dekorálását is kivitelezzük, igény esetén lufikkal, virágokkal, lampionokkal, organzával és bármilyen egyedi dekorral, amit megálmodtál!

Szülő köszöntő ajándék

Minden egy helyen! Nálunk a szülő köszöntő ajándékot is megrendelheted! Legyen szó virág boxról, búrás figuráról, minden személyre szabottan a legjobb tudásunk szerint elkészítünk Neked!

Menyasszonyi csokor, dobó csokor

Vállaljuk menyasszonyi valamint dobó csokor elkészítését is egyedi igények szerint.

Köszönő ajándék

Nincs ötleted mivel köszönd meg a vendégeidnek, hogy Veletek ünnepelnek a Nagy napon? Van néhány ötletünk, ebben is segítünk!

Esküvő képekben

Szentendre - Invitarium esküvői rendezvényház

Tatárszetgyörgy - Sarlóspuszta Club Hotel

Százhalombatta - Club Sirály Étterem

Pilisszentiván - Csali Csárda

Egyéb információk

Áraink minden esetben egyénre szabottan történnek, melyet egy személyes konzultáció után küldünk meg.

Tekintve, hogy az esküvő teljes kreatív és dekorációs részére tudunk ötlettel és megoldással szolgálni, így mindenképp érdemes egy megbeszélést tartani, hogy felmérjük az igényeket és teljes mértékben egyedi, személyre szabott ajánlatot tudjunk készíteni.

További információk a roseshungary@gmail.com email címen kérhető!