Bemutatkozás

Sokáig dolgoztam mókuskerékben, azonban egy napon feleszméltem... 

Minden nap ugyan az a rutin, semmi újdonság, semmi kreativitás, csak a sablon munka.

Meguntam. 


Majd gondolkodtam, mi is tenne igazán boldoggá.


Mindig is szerettem kreatívkodni, valamit alkotni, mert az kikapcsolt és feltöltött energiával, de ami a legfontosabb, szeretem látni az örömöt az emberek arcán, amikor a kezükbe foghatják azt, amint készítettem Nekik.


Sok dolgot kipróbáltam, mégis úgy döntöttem csinálok valami maradandót, valamit ami örök. Így jött az ötlet, hogy miért ne lehetne örök rózsa figurákat készíteni, de nem, nem Kínából rendelt tucat maci figurát, mert ugye az nem egyedi.


Így nekiálltam kísérletezni, hogy milyen figurákat lehetne még örök rózsából megcsinálni, mert hát sokan szeretik a macikat, de rengeteg más cuki állatka is van még a világon.

Nehezített pályán kezdtem el dolgozni, mikor bezártam őket üvegbúrába, de szerettem volna elegánsabbá varázsolni az örök rózsa figurákat és azt is, hogy tényleg örökre megőrizzék szépségüket.


Az üvegbúra behatárolja az elkészíthető örök rózsa figurákat, de ez a kihívás benne, hogy megvalósítsam a lehetetlent is.


Mára már egész sok örök rózsa figurát kikísérleteztem, ami csodásan mutat az üvegbúrákban, de minden nappal jön újabb kihívás és újabb megrendelés amit meg kell valósítani és már alig várom a következő egyedi rendeléseket.